Mad ud af huset i Hedensted, Horsens og Vejle

Hjemmelavet dansk mad af gode råvarer

Korning Kro leverer mad ud af huset til mindre og større arrangementer i Hedensted, Horsens, Vejle og omegn. Vores retter bliver anrettet på flotte fade, og maden er altid varm og klar til servering ved ankomst. Vi har mulighed for at levere mad ud af huset til 1000 personer, og vi går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten eller mængden af mad.

Maden bliver tilberedt af kroejer Simon Ernstsen, som er uddannet kok fra Munkebjerg Hotel i Vejle. Simon har stor erfaring med at tilberede alt slags mad, så det er næsten kun fantasien, som sætter grænser, når det kommer til at sammensætte den perfekte menu.

Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade og tilfredse, og vi gør derfor alt for at sammensætte den helt rigtige menu, som tager udgangspunkt i årstidens råvarer og falder i alles smag. Er I et mindre selskab, som ønsker at bestille mad? Se vores take-away menu her.

Hvis du ønsker at bestille mad ud af huset til dit næste arrangement, må du meget gerne oplyse os omkring særlige ønsker i forhold til menuen, eventuelle allergier og jeres forventninger i forbindelse med budgettet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på mad ud af huset

Ønsker du at bestille mad til et arrangement eller høre nærmere omkring mulige menuer?

Du er mere end velkommen til at kontakte os ved at sende en mail til hotel@korningkro.dk, ringe på 75 67 35 69 eller udfylde vores kontaktformular.

Levering af mad

Vi har en chauffør, som kan bringe maden ud for 200 kr. i leveringspris.

Det er muligt at få leveret mad, hvis din husstand ligger 30 minutters kørsel fra Korning Kro, da vi ikke kan garantere, at maden vil være i den ønskede kvalitet, hvis leveringstiden er længere. Leveringen er gratis, hvis der bestilles over 25 kuverter.