Vores eget eventyr..
Vores eget eventyr..

Hotel Korning Kro og personale byder
velkommen til...

En højtidlig anledning til at samles...

Mange fra krat og omegn vælger Hotel Korning Kro når familien skal samles til fest. Vi står altid klar med professionelt personale, der er godt forberedt til servicerer dig og dine gæster.
Har I ønsker om musik i forbindelse med Jeres arrangement, hjælper vi Jer gerne med råd, så også denne del af festen bliver en succes.

En gæst skriver på Facebook."Vil man holde fest uden bekymringer - er det her man henvender sig....

Atmosfære, komfort og personlig service giver en unik oplevelse her på kroen...

Hotel Korning Kro tilbyder 22 moderne dobbeltværelser/ enkeltværelser på 24 m2, heraf 2 specielt indrettet til handicappede. Alle vores værelser har bad, telefon, TV og fri Wi-Fi. Familieværelser med opredning op til 2 børn. Der tilbydes både ryger, samt ikke-ryger værelser.

Restauranten på Hotel Korning Kro er specialist i det klassiske danske køkken, hvor friske råvarer og god kvalitet vægtes højt. Her kræses der om maden og gæsten.

Vi har åbnet op for nye veje, med Simon som kok. Det giver et friskt pust i vores ellers traditionsrige køkken. Det har gjort at vores restaurant nu danner ramme om nyere madkunst med rødder i den gamle kogekunst.

Nyt, lyst og UP TO DATE...

Værdsætter du også services og faciliteter med nyredt seng ved ankomst, friske håndklæder, lækker morgenmad, parkering ved døren og fri WI-FI? Som forretningsrejsende hos Hotel Korning Kro får du det netop dette!

Med alt i AV-udstyr og trådløs netværk er man hurtigt på..
De lyse og rummelige lokale høster megen ros, samt vores opholdsrum til "socialt" samvær, "Familiehuset", får vi mange komplimenter for. Her kan folk sidde, så længe de har lyst til uden at blive forstyrret...

Hos Hotel Korning Kro får I stor fleksibilitet ved strategidage, medarbejderarrangementer, salgsmøder og samtaler. Vores Familiehus facilatet, fungerer perfekt som mødelokaler. Der er plads ved et mødebord og yderligere plads i det bløde møblement.

Den centrale geografiske placering er en stor fordel:
tæt på, lidt væk, åbne marker og dog med meget inden for rækkevidde.

Catering - Mad på hjul...

Selvom maden skal ud af huset, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Vi leverer mad ud af huset, som er tilberedt af vore dygtige kokke af de bedste, friske råvarer – præcis som når du holder festen hos os.
Vores mad er ikke masse-produceret, men er tilberedt præcis til dig og derfor også så frisk som overhovedet muligt ved levering.
Hvis du skulle have specielle ønsker, så klarer vi naturligvis også det.
Kontakt os med dine ønsker, så skræddersyr vi et tilbud til dig.

Indbegrebet af tradition og hyggelig stemning...

Vi bor tæt ved Horsens/Hedensted, hvor oplevelserne er mange, og spænder fra smuk natur – over store koncerter til sport og kulturelle oplevelser. Vi ligger tæt på skov, strand og mange golfbaner. Her findes tryghed, ro og harmoni. Vores restaurant er bestemt et besøg værd, her serveres god veltilberedt mad af 1. klasses kvalitet.

 

bubble