Vores eget eventyr..
Vores eget eventyr..

Hotel Korning Kro

Der var engang, i 1976 og sikke en historie det er...

Hotel Korning Kro lever op til den gamle talemåde: "Hvor der er en kirke, er der en kro" - for som genbo til kroen ligger den smukke landsbykirke, gadekæret og Korning Gammelby, som er en perfekt rute til vandre- og løbeture.

Hotel Korning Kro var oprindeligt et afholdshotel. I 1974 fik afholdshotellet spiritusbevilling, og blev til Korning Kro, som værtsparret Dorris og Visti Ernstsen købte i oktober 1976. Værtsparret kom fra Gran Hotel i Struer hvor Visti var køkkenchef. I H.C. Andersens ånd kunne man godt tænke på Hotel Korning Kro som "Den grimme ælling", hvor hårdt slid og en stærk vilje, nu er blevet til værtsparrets smukke svane.

Siden værtsparret overtog kroen, har den været i konstant udvikling. I 1984 kom der en stor ombygning af nye selskabslokaler samt køkken. En ombygning på omkring 500 kvadratmeter. I 2004 blev der bygget en ny værelsesfløj med 22 værelser på 24 kvadratmeter, hvoraf de to er handicapværelser.

Selv om kroen er vokset betragteligt i årenes løb, har Dorris og Visti beholdt begge ben på jorden. Der hersker stadig en familiær stemning på kroen, og folk vender tilbage for at holde familiefester, kurser og overnatte. I dag er sønnen Simon ejer af Hotel Kroning Kro.

Hotel Korning Kro er medlem af Horesta, hvilket inkluderer dennes garantiordning. Hotel Korning Kro har 3 stjerner i Horesta klassifikation.

VI BYDER VELKOMMEN
Simon Ernstsen

Stop madspild

bubble