Sokrates gjorde det, Niels Bohr og Steve Jobs gjorde det!

Vejret er skønt, ferien er forbi og en travl arbejdsdag venter, ofte med mange møder. Så sidder vi der. Solen skinner ind af vinduerne og gør mødelokalet til et overophedet terrarium for afdøde tanker og dvaske kroppe. Start dialogen til fods til at frigøre tankekraft og kreativitet.

Vi mødes ofte i det samme lokale, med samme bordopstilling – og sommetider har vi faste pladser. Bryd vanen, glæd dine kollegaer og medarbejdere: flyt mødet udenfor hvis vejret tillader det. Hold dit næste personalemøde ved Gesager Å eller gør statusmødet til en ”walk-and-talk”. Prøv også en MUS-samtale ved en bålplads og lad planlægningsmødet foregå som en frokost i det grønne. Mødeforplejning er ikke noget problem, der findes et hav af muligheder her hos os. Få mad og kaffe som ”take away”, der samtidig kan være en tiltrængt afveksling fra den medbragte madpakke.

Så hvad venter du på? Ud med dig. Skab et nyt møderum og få lidt ilt til hjernerne.

Og studier bekræfter, at motion i løbet af mødet styrker deltagernes energiniveau, engagement og kreativitet til gavn for både resultatet og deltagerene.

Den oplagte mulighed for en gående mødekultur udspringer fra vores parkeringsplads...
Se mere her...


Husk vi tager også gerne en snak over en kop kaffe...

 

bubblemedia