Om os

Korning Kro mere end blot et kroophold

“Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, da vi ønsker at alle gæster får et kroophold, som de tænker tilbage på med et smil på læben”

Korning Kro er en familieejet kro, som i dag bliver drevet af 2. generations kroejer Simon Ernstsen. Kroen ligger i et idyllisk område i nærheden af gadekæret og landsbykirken i Korning Gammelby, som danner de perfekte rammer til et hyggeligt kroophold eller en god middag i vores restaurant.

Kroen har været familie Ernstsens hjertebarn siden 1976, hvor Dorris og Visti Ernstsen købte kroen, som sidenhen har gennemgået flere renoveringer.
Korning Kro har på nuværende tidspunkt 22 værelser, hvoraf 2 af dem er handicapvenlige, flotte selskabslokaler og et moderne køkken.

Vores gæster bliver behandlet som familie, og vi vil gøre vores bedste for, at dit næste kroophold lever op til dine forventninger.

Book en overnatning

Ønsker du at booke en overnatning på Korning Kro? Det kan du trygt gøre, da vi er medlem af brancheorganisationen Horesta og dermed dækket af en garantiordning.
Du har derudover mulighed for at bestille mad fra vores restaurant til særlige lejligheder eller som take away – se vores udvalg af take away og mad ud af huset.

Om os

Hotel Korning Kro og personale byder velkommen til

En højtidlig anledning til at samles

Mange fra krat og omegn vælger Hotel Korning Kro når familien skal samles til fest. Vi står altid klar med professionelt personale, der er godt forberedt til servicerer dig og dine gæster.

Har I ønsker om musik i forbindelse med Jeres arrangement, hjælper vi Jer gerne med råd, så også denne del af festen bliver en succes.

En gæst skriver på Facebook: “Vil man holde fest uden bekymringer – er det her man henvender sig …”

Atmosfære, komfort og personlig service giver en unik oplevelse her på kroen

Hotel Korning Kro tilbyder 22 moderne dobbeltværelser/ enkeltværelser på 24 m2, heraf 2 specielt indrettet til handicappede. Alle vores værelser har bad, telefon, TV og fri Wi-Fi. Familieværelser med opredning op til 2 børn. Der tilbydes både ryger, samt ikke-ryger værelser.

Restauranten på Hotel Korning Kro er specialist i det klassiske danske køkken, hvor friske råvarer og god kvalitet vægtes højt. Her kræses der om maden og gæsten.

Vi har åbnet op for nye veje, med Simon som kok. Det giver et friskt pust i vores ellers traditionsrige køkken. Det har gjort at vores restaurant nu danner ramme om nyere madkunst med rødder i den gamle kogekunst.

Nyt, lyst og up to date

Værdsætter du også services og faciliteter med nyredt seng ved ankomst, friske håndklæder, lækker morgenmad, parkering ved døren og fri WI-FI? Som forretningsrejsende hos Hotel Korning Kro får du det netop dette!

Med det generelle AV-udstyr og trådløs netværk er man hurtigt på

De lyse og rummelige lokale høster megen ros, samt vores opholdsrum til “socialt” samvær, får vi mange komplimenter for. Her kan folk sidde, så længe de har lyst til uden at blive forstyrret…

Hos Hotel Korning Kro får I stor fleksibilitet ved strategidage, medarbejderarrangementer, salgsmøder og samtaler.

Den centrale geografiske placering er en stor fordel:

Tæt på, lidt væk, åbne marker og dog med meget inden for rækkevidde.

Catering – mad på hjul

Selvom maden skal ud af huset, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Vi leverer mad ud af huset, som er tilberedt af vore dygtige kokke af de bedste, friske råvarer – præcis som når du holder festen hos os.

Vores mad er ikke masse-produceret, men er tilberedt præcis til dig og derfor også så frisk som overhovedet muligt ved levering.

Hvis du skulle have specielle ønsker, så klarer vi naturligvis også det. Kontakt os med dine ønsker, så skræddersyr vi et tilbud til dig.

Indbegrebet af tradition og hyggelig stemning

Vi bor tæt ved Horsens/Hedensted, hvor oplevelserne er mange, og spænder fra smuk natur – over store koncerter til sport og kulturelle oplevelser. Vi ligger tæt på skov, strand og mange golfbaner. Her findes tryghed, ro og harmoni. Vores restaurant er bestemt et besøg værd, her serveres god veltilberedt mad af 1. klasses kvalitet.