Menu

Konfirmation 5 timer

Konfirmation fra 464 kr.

  • Drikkevarer på optælling
  • 5 timers Arrangement
  • Velkomstdrik

Tidens trend

Forret vælges mellem følgende:

– Tapas tallerken m. 3 ting
En elegant tallerkenanretning med 3 elementer som, Hjemmerøget svinemørbrad, italiensk bresaola, krydderurtebagt hvid fisk. Brød og smør

– Varmrøget lakseroulade
En rødbedewrap smurt m. friskost og urter. Drysset med varmrøget laksepluk. Anrettes med sprød salat syltede rødløg, wasabimayo og hjemmelavet dressing.

Hovedretter vælges mellem følgende:
Ønskes ungdyrsmørbrad eller oksefilet se tillæg.

Hovedret fadservering/tallerken

– Tournedos af Ungdyrs Mørbrad 55,- tillæg
Kartoffel kompot i coucotte, rødvins glace, 3 slags grønt – (grønne asparges, honningglaseret bagt rødbede cylinder, saltbagt selleribar)

– Helstegt Oksefilet 45,- tillæg
Med 3 gemyser (royale, paneret championer, saltbagt selleribar), rissolle (pandestegte kartofler) med friske krydderurter, kroens flødesovs.

Dessert vælges mellem følgende:
Ønskes panna cotta eller desserttallerken se tillæg.

– Sneakers panna cotta 10,- tillæg
Peanuts panna cotta med ristede peanuts drys, hjemmelavet caramel og toppet med chokolade granite.

– Desserttallerken 10,- tillæg
m. frisk frugt, chokolademousse, et lækkert stykke kage og et stykke vanilje is.

Kro traditionel

Forret vælges mellem følgende:

– Tarteletter  m. høns i asparges
En klassiker vi er stolte af stadig at kunnepræsentere! Helt klart en favorit hos kromanden!

– Tunmousse
Sidste års klart favorit blandt konfirmanderne. Anrettet på sprød salat med mayonnaise og rejer en sprød brødcrouton, pyntet med tomat dild og caviart.

Hovedretter vælges mellem følgende:
Ønskes ungdyrsmørbrad eller oksefilet se tillæg.

Hovedret fadservering/tallerken

– Kalve- eller oksesteg
Stegt som vildt med hvide- og brunede kartofler, flødesovs, tyttebær og Waldorff eller med hvide kartofler, flødesovs og 3 slags grønsager.

– Helstegt Kalve tyndstegsfilet
M. Smør og honning sauteret rodfrugter, + 2 gemyser, rissolle (pandestegte kartofler) med frisk krydderurter og hakket soltørret tomater. Kroens timian sovs.

Dessert vælges mellem følgende:
Ønskes panna cotta eller desserttallerken se tillæg.

– Kroens islagkage i 3 lag

– Chokolade-vanilje-jordbær
En tidløs klassiker pyntet med chokolade slør, flødeskum. Frugter og bær, serveres med lus chokolade sovs. Serveres 2 gange!

Samlet pris for velkomstdrink, 3-retters menu, kaffe m. småkager, servering, duge, servietter og blomster 464 kr. Pr. Person. (drikkevarer er ikke inkluderet).

Kaffe, te og småkager

Ønskes buffet til hovedret eller dessert vil der kommet et tillæg.

Medbringes der sødt til kaffen, tillægges et serveringsgebyr på 15 kr. pr. pers.

Ønsker man at feste videre efter de 5 timer kommer et gebyr på 325 kr. Pr. ½ time til servicering. Derudover er drikkevarer på egen regning.

Børn 3-10 år gives 20% rabat.

Børn 0-3 år opkræves opdækningsgebyr på 95 kr. Pr. Barn, hvis dette ønskes.

Til 5 timers arrangement anbefaler vi kun at vælge en gange buffet, da arrangementets varighed ellers kan blive presset.

Ønskes hovedret- eller dessertbuffet se nedenfor. Tillæg vil forekomme.

  • Oksefilet
  • Krydderkam
  • Souvidtet estragon kryderet kalkun.
  • Flødekartofler
  • Risolle med friske urter
  • Rødvinssauce eller kroens Fløde sovs
  • Broccolisalat
  • Grøn mix
  • Pasta salat
  • Lune Grøntsags tærter
  • Brød + smør

+148 kr. Pr. Person

  • Hjemmelavet Pandekagebuffet
  • Med hjemmelavet jordbær- og hindbærmarmelade, sukker, flormelis, kokosmel.
  • Hjemmelavet Vaniljeis – chokoladeis –  jordbæris + 2 efter kokkens valg!
  • Forskellige toppings og dessert sovser.
  • En hjemmebagt kage pyntet med tilpassende pynt og fyld.

+ 70 kr. Pr. person

Konfirmation 7 timer

Konfirmation fra 552 kr.

  • Drikkevarer på optælling
  • 7 timers Arrangement
  • Velkomstdrik

Tidens trend

Forret vælges mellem følgende:

– Tapas tallerken m. 3 ting
En elegant tallerkenanretning med 3 elementer som, Hjemmerøget svinemørbrad, italiensk bresaola, krydderurtebagt hvid fisk. Brød og smør

– Varmrøget lakseroulade
En rødbedewrap smurt m. friskost og urter. Drysset med varmrøget laksepluk. Anrettes med sprød salat syltede rødløg, wasabimayo og hjemmelavet dressing.

Hovedretter vælges mellem følgende:
Ønskes ungdyrsmørbrad eller oksefilet se tillæg.

Hovedret fadservering/tallerken

– Tournedos af Ungdyrs Mørbrad 55,- tillæg
Kartoffel kompot i coucotte, rødvins glace, 3 slags grønt – (grønne asparges, honningglaseret bagt rødbede cylinder, saltbagt selleribar)

– Helstegt Oksefilet 45,- tillæg
Med 3 gemyser (royale, paneret championer, saltbagt selleribar), rissolle (pandestegte kartofler) med friske krydderurter, kroens flødesovs.

Dessert vælges mellem følgende:
Ønskes panna cotta eller desserttallerken se tillæg.

– Sneakers panna cotta 10,- tillæg
Peanuts panna cotta med ristede peanuts drys, hjemmelavet caramel og toppet med chokolade granite.

– Desserttallerken 10,- tillæg
m. frisk frugt, chokolademousse, et lækkert stykke kage og et stykke vanilje is.

Kro traditionel

Forret vælges mellem følgende:

– Tarteletter  m. høns i asparges
En klassiker vi er stolte af stadig at kunnepræsentere! Helt klart en favorit hos kromanden!

– Tunmousse
Sidste års klart favorit blandt konfirmanderne. Anrettet på sprød salat med mayonnaise og rejer en sprød brødcrouton, pyntet med tomat dild og caviart.

Hovedretter vælges mellem følgende:
Ønskes ungdyrsmørbrad eller oksefilet se tillæg.

Hovedret fadservering/tallerken

– Kalve- eller oksesteg
Stegt som vildt med hvide- og brunede kartofler, flødesovs, tyttebær og Waldorff eller med hvide kartofler, flødesovs og 3 slags grønsager.

– Helstegt Kalve tyndstegsfilet
M. Smør og honning sauteret rodfrugter, + 2 gemyser, rissolle (pandestegte kartofler) med frisk krydderurter og hakket soltørret tomater. Kroens timian sovs.

Dessert vælges mellem følgende:
Ønskes panna cotta eller desserttallerken se tillæg.

– Kroens islagkage i 3 lag

– Chokolade-vanilje-jordbær
En tidløs klassiker pyntet med chokolade slør, flødeskum. Frugter og bær, serveres med lus chokolade sovs. Serveres 2 gange!

Samlet pris for velkomstdrink, 3-retters menu, kaffe m. småkager, servering, duge, servietter og blomster 464 kr. Pr. Person. (drikkevarer er ikke inkluderet).

Kaffe, te og småkager

Ønskes buffet til hovedret eller dessert vil der kommet et tillæg.

Medbringes der sødt til kaffen, tillægges et serveringsgebyr på 15 kr. pr. pers.

Ønsker man at feste videre efter de 5 timer kommer et gebyr på 325 kr. Pr. ½ time til servicering. Derudover er drikkevarer på egen regning.

Børn 3-10 år gives 20% rabat.

Børn 0-3 år opkræves opdækningsgebyr på 95 kr. Pr. Barn, hvis dette ønskes.

Til 5 timers arrangement anbefaler vi kun at vælge en gange buffet, da arrangementets varighed ellers kan blive presset.

Ønskes hovedret- eller dessertbuffet se nedenfor. Tillæg vil forekomme.

  • Oksefilet
  • Krydderkam
  • Souvidtet estragon kryderet kalkun.
  • Flødekartofler
  • Risolle med friske urter
  • Rødvinssauce eller kroens Fløde sovs
  • Broccolisalat
  • Grøn mix
  • Pasta salat
  • Lune Grøntsags tærter
  • Brød + smør

+148 kr. Pr. Person

  • Hjemmelavet Pandekagebuffet
  • Med hjemmelavet jordbær- og hindbærmarmelade, sukker, flormelis, kokosmel.
  • Hjemmelavet Vaniljeis – chokoladeis –  jordbæris + 2 efter kokkens valg!
  • Forskellige toppings og dessert sovser.
  • En hjemmebagt kage pyntet med tilpassende pynt og fyld.

+ 70 kr. Pr. person

Konfirmationsbuffet 2021

Konfirmation fra 650 kr.

  • min. 20 personer
  • Inkl. drikkevare ad libitum

Buffet under hele arrangementet

Står inde i 3 timer.

  • Varmrøget lakseroulade med urtecreme og salat
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Tunmousse på hjertesalat med tomat og brød crouton
  • Pastasalat
  • Sprød og spæd grøn salat
  • Friskbagt brød og smør
  • Kyllingetærte med broccoli
  • Rosa stegt oksefilet på bagte rodfrugter
  • Glaseret skinke eller kryddermarineret grissekam
  • Dampede hvide kartofler vendt i persille og smør
  • Flødekartofler
  • Kroens flødesovs
  • Skåret frisk frugt
  • Panna cotta med coulis og knas
  • Chokoladekage med toffee
  • Kroens hjemmelavede islagkage med lun chokolade sovs, som
  • Serveres sammen med kaffe og småkager

Forklaring på arrangementet

Arrangementet er på 5 timer fra ankomst og 3 af timerne vil maden være inde på buffeten.

Eksempel på tidsplan

Gæsterne er inviteret til klokken 12.00. Der vil blive serveret en velkomstdrink som kan
nydes mens der hilses på hinanden. Det tager typisk 30 minutter.

Klokken 12.30 vil vi sætte buffeten op, det vil sige forretterne og hovedretterne. Det vil være klar kl. 12.45.

Løbende vil vi opfylde og udskifte og holde buffeten vedlige.

Kl. 13.45: vil vi anrette desserten på buffeten dog ikke islagkagen.

Kl. 14.45 vil vi tage forretterne ud fra buffeten og anrette islagkagen med chokoladesovs.

Kaffe, the og småkager vil i samme omgang også blive serveret her på bordene.

Kl. 15.45 vil buffeten blive ryddet for hovedret, og der vil ikke blive fyldt op af desserten mere. Kaffe, the og småkager vil forsat være på bordene.

Så vil klokken være ca. 16.00.

Herefter er en time tilbage af arrangementet.

Pris for velkomstdrink, konfirmationsbuffeten, drikkevarer ad libitum (5 timer), kaffe/the, småkager, servicering, duge, servietter, lys og blomster 650 kr. Pr. Person.

Børn 3-10 år gives 20% rabat dvs. 520 kr. Pr. Barn.

Børn 0-3 år opkræves opdækningsgebyr på 95 kr. Pr. Barn, hvis dette ønskes.

Medbringes der sødt til kaffen, tillægges et serveringsgebyr på 15 kr. pr. pers.

Ønsker man at feste videre efter de 5 timer kommer et gebyr på 325 kr. Pr. ½ time til servicering. Derudover er drikkevarer på egen regning.

Ønsker man natmad kan dette tilkøbes til 88,- pr. Person. Derudover kommer et tillæg pr. 25 gæster til servicering, hvilket er beregnet ud fra overenskomsten for en tjener og dermed forlænges arrangementet med 1 time. Drikkevarer afregnes efter forbrug.

Festpakke 5 timer

5 timers arrangement fra 816,-

  • Velkomstdrik

Tidens trend

Forret vælges mellem følgende:

– Nyfortolkning af fisketallerken.
Koldrøget laksetatar, pernod flamberet tigerrejer, krydderurtepaneret bagt hvid fisk.

– Tapas tallerken m. 3 ting
Krydderurtebagt hvid fisk, italiensk pølse, hjemmerøget krondyrsfilet på sprød salat med garniture og tilbehør.

– Varmrøget lakseroulade
En rødbedewrap smurt m. friskost og urter. Drysset med varmrøget laksepluk, anrettes med sprød salat,
syltede rødløg, wasabimayo og hjemmelavet dressing.

Hovedretter vælges mellem følgende:
Ønskes ungdyrsmørbrad eller oksefilet se tillæg.

Hovedret fadservering/tallerken

– Tournedos af Ungdyrs Mørbrad 55,- tillæg
Kartoffel kompot i coucotte. Rødvins glace. 3 slags grønt – (grønne asparges, honningglaseret bagt rødbede cylinder, saltbagt selleribar)

– Helstegt Oksefilet (souvidte med friske urter)
Med 3 gemyser (royale, paneret championer, saltbagt selleribar), selvvalgt kartoffel, kroens fløde sovs

– Braiserede de glaseret svinekæber
Møre og smagfulde svinekøber på en bund af nordisk inspireret risotto. Anrettes med Søde grillede rodfrugter og sky fra retten apart.

Dessert vælges mellem følgende:
Ønskes panna cotta eller desserttallerken se tillæg.

– Kiwi Panna cotta
En cremet frisk dessert pyntet med bærcolis, krystalliseret hvidchokolade og estragon og sæsonens bær og frugt. En elegant dessert med rødder fra det italienske køkken.

– Desserttallerken
En flot sammensat tallerken med anretning af frisk frugt, chokolademousse, et lækkert stykke kage og et stykke vanilje is

Kro traditionel

Forret vælges mellem følgende:

– Klassisk fisketallerken
Med rejer, en koldrøget lakserose, hvidvinsdampet rødspætte, slikasparges, 1000 øer dressing, brød.

– Tarteletter M. høns i asparges
En klassiker vi er stolte af stadig at kunne præsentere! Helt klart en favorit hos kromanden!

– Hummersuppe
lavet på hummerskaller! Cremet klassisk suppe Med stegte tigerrejer i bunden pyntet med brøndkarse og brød ved siden af

Hovedretter vælges mellem følgende:
Ønskes ungdyrsmørbrad eller oksefilet se tillæg.

Hovedret fadservering/tallerken

– Mørbrad af ungdyr fadservering 55,- tillæg
Helstegt mørbrad m. asparges (forbeholdt sæson), baconbønner, paneret champignon med valgfri kartoffel og sovs.

– Helstegt Kalve tyndstegsfilet
M. Smør og honning sauteret rodfrugter, + 2 gemyser. Rissolle (pandestegte kartofler) med frisk krydderurter og hakket soltørret tomater. Kroens timian sovs.

– Kalve eller oksesteg
Stegt som vildt med hvide- og brunede kartofler, flødesovs, tyttebær og Waldorff eller med hvide kartofler, flødesovs og 3 slags grønsager.

Dessert vælges mellem følgende:
Ønskes panna cotta eller desserttallerken se tillæg.

– Isbombe
Da klør konge var knægt sammensatte kromanden denne dessert og har været med os lige siden. En klassisk luftig vanilje parfaits med fyld af fornemmeste kvalitet, nougat, marcipan, waldnøde brud og hakket mørk bæredygtig chokolade sat i en halv kugle, og pyntet efter den gamle skoles traditioner!

– Citronfromage
En helt sikker vinder af minder og samtaler. En cremet, luftig, frisk dessert der på alle måder stadig en plads i kroens hjerte. Anrettes med flødeskum og sæsons bær og frugter. Visuelt kan laves klassisk men også klart på en morderne måde.

– Kroens Islagkage i 3 lag
Chokolade-vanilje-jordbær. En tidløs klassiker pyntet med chokolade slør og flødeskum. Frugter og bær, serveres med lun chokoladesovs. Serveres 2 gange gange!

Kaffe, te, sødt og likør

Kaffe og te og hvad der sig tilhører ad libitum m. et udvalg af hjemmebagte småkager, samt Likørvognen vil blive kørt rundt og skænke 1 glas efter eget valg af de 5 forskellige.

Pris for velkomstdrink, 3-retters menu, vin ad libitum under middagen, øl/vand ad libitum i 5 timer, 1 glas dessertvin, kaffe/the m. småkager og 1 cognac/likør 816 kr. Pr. Person.

Ønskes der buffet til hovedret eller dessert kan dette tilvælges mod et tillæg. Se buffetoversigt.

Medbringes der sødt til kaffen, tillægges et serveringsgebyr på 15 kr. pr. pers.

Ønsker man at feste videre efter de 5 timer kommer et gebyr på 325 kr. Pr. ½ time til servicering. Derudover er drikkevarer på egen regning.

Børn 3-10 år gives 20% rabat.

Børn 0-3 år opkræves opdækningsgebyr på 95 kr. Pr. Barn, hvis dette ønskes.

Servietter, duge og blomster er inkl. i prisen.

Festpakke 8 timer

8 timers arrangement til 1004,-

  • Velkomstdrik

Tidens trend

Forret vælges mellem følgende:

– Nyfortolkning af fisketallerken.
Koldrøget laksetatar, pernod flamberet tigerrejer, krydderurtepaneret bagt hvid fisk.

– Tapas tallerken m. 3 ting
Krydderurtebagt hvid fisk, italiensk pølse, hjemmerøget krondyrsfilet på sprød salat med garniture og tilbehør.

– Varmrøget lakseroulade
En rødbedewrap smurt m. friskost og urter. Drysset med varmrøget laksepluk, anrettes med sprød salat,
syltede rødløg, wasabimayo og hjemmelavet dressing.

Hovedretter vælges mellem følgende:
Ønskes ungdyrsmørbrad eller oksefilet se tillæg.

Hovedret fadservering/tallerken

– Tournedos af Ungdyrs Mørbrad 55,- tillæg
Kartoffel kompot i coucotte. Rødvins glace. 3 slags grønt – (grønne asparges, honningglaseret bagt rødbede cylinder, saltbagt selleribar)

– Helstegt Oksefilet (souvidte med friske urter)
Med 3 gemyser (royale, paneret championer, saltbagt selleribar), selvvalgt kartoffel, kroens fløde sovs

– Braiserede de glaseret svinekæber
Møre og smagfulde svinekøber på en bund af nordisk inspireret risotto. Anrettes med Søde grillede rodfrugter og sky fra retten apart.

Dessert vælges mellem følgende:
Ønskes panna cotta eller desserttallerken se tillæg.

– Kiwi Panna cotta
En cremet frisk dessert pyntet med bærcolis, krystalliseret hvidchokolade og estragon og sæsonens bær og frugt. En elegant dessert med rødder fra det italienske køkken.

– Desserttallerken
En flot sammensat tallerken med anretning af frisk frugt, chokolademousse, et lækkert stykke kage og et stykke vanilje is

Kro traditionel

Forret vælges mellem følgende:

– Klassisk fisketallerken
Med rejer, en koldrøget lakserose, hvidvinsdampet rødspætte, slikasparges, 1000 øer dressing, brød.

– Tarteletter M. høns i asparges
En klassiker vi er stolte af stadig at kunne præsentere! Helt klart en favorit hos kromanden!

– Hummersuppe
lavet på hummerskaller! Cremet klassisk suppe Med stegte tigerrejer i bunden pyntet med brøndkarse og brød ved siden af

Hovedretter vælges mellem følgende:
Ønskes ungdyrsmørbrad eller oksefilet se tillæg.

Hovedret fadservering/tallerken

– Mørbrad af ungdyr fadservering 55,- tillæg
Helstegt mørbrad m. asparges (forbeholdt sæson), baconbønner, paneret champignon med valgfri kartoffel og sovs.

– Helstegt Kalve tyndstegsfilet
M. Smør og honning sauteret rodfrugter, + 2 gemyser. Rissolle (pandestegte kartofler) med frisk krydderurter og hakket soltørret tomater. Kroens timian sovs.

– Kalve eller oksesteg
Stegt som vildt med hvide- og brunede kartofler, flødesovs, tyttebær og Waldorff eller med hvide kartofler, flødesovs og 3 slags grønsager.

Dessert vælges mellem følgende:
Ønskes panna cotta eller desserttallerken se tillæg.

– Isbombe
Da klør konge var knægt sammensatte kromanden denne dessert og har været med os lige siden. En klassisk luftig vanilje parfaits med fyld af fornemmeste kvalitet, nougat, marcipan, waldnøde brud og hakket mørk bæredygtig chokolade sat i en halv kugle, og pyntet efter den gamle skoles traditioner!

– Citronfromage
En helt sikker vinder af minder og samtaler. En cremet, luftig, frisk dessert der på alle måder stadig en plads i kroens hjerte. Anrettes med flødeskum og sæsons bær og frugter. Visuelt kan laves klassisk men også klart på en morderne måde.

– Kroens Islagkage i 3 lag
Chokolade-vanilje-jordbær. En tidløs klassiker pyntet med chokolade slør og flødeskum. Frugter og bær, serveres med lun chokoladesovs. Serveres 2 gange gange!

Kaffe, te, sødt og likør

Kaffe og te og hvad der sig tilhører ad libitum m. et udvalg af hjemmebagte småkager, samt Likørvognen vil blive kørt rundt og skænke 1 glas efter eget valg af de 5 forskellige.

Pris for velkomstdrink, 3-retters menu, vin ad libitum under middagen, øl/vand ad libitum i 8 timer, 1 glas dessertvin, kaffe/the m. småkager,1 cognac/likør og natmad 1004 kr. Pr. Person.

Ønskes der buffet til hovedret eller dessert kan dette tilvælges mod et tillæg. Se buffetoversigt.

Medbringes der sødt til kaffen, tillægges et serveringsgebyr på 15 kr. pr. pers.

Ønsker man at feste videre efter de 8 timer kommer et gebyr på 325 kr. Pr. ½ time til servicering. Derudover er drikkevarer på egen regning.

Børn 3-12 år gives 20% rabat.

Børn 0-3 år opkræves opdækningsgebyr på 95 kr. Pr. Barn, hvis dette ønskes.

Natmad serveres ikke senere end kl.01:00.

Servietter, duge og blomster er inkl. i prisen.

Tilvalgsbuffet til festpakker

Ønsker du at tilvælge buffet til dit festarrangement, så se med her.

Vi anbefalder til 5 timers arrangement, hvis man gerne vil have buffet, kun at vælge enten til hovedret eller dessert, da tiden ellers kan blive presset. Disse tilvalgsbuffeter gælder ikke til konfirmationer.

Tidens trend

Hovedretsbuffet

Buffet 1

  • Oksefilet
  • Oksebryst
  • Langtidstilberedt kalkun eller culotte
  • Flødekartofler
  • Risolle
  • Rødvinssauce
  • Broccolisalat
  • Grøn mix
  • Ris salat
  • Brød + smør

+130,- pr. person

Buffet 2

  • Rødvinsglaseret sprængt andebryst
  • Top kvalitet af okse/kalvefilet
  • Rosti kartoffel
  • Krokotte med kompot
  • Timiansky
  • 2 slags dressing
  • Tærter m. kylling
  • Årstidens stegte grønsager
  • Grøn bønnesalat italia
  • Mix salat
  • Brød + smør.

+130,- pr. person

Dessertbuffet

Buffet 1

  • Chokolademousse med marineret appelsin og nødekrokant
  • Hjemmelavet bær trifli
  • Kiwi panna cotta med estragon krystalliseret hvidchokolade.
  • Frisk skåret frugt med vanilje creme
  • Chokolade brownie m salt karamel.
  • Et stykke fast ost med hjemmelavet kvædekompot og knas.

+ 60,- pr. Person

Buffet 2

  • 4 forskellige udsøgte oste, fra moderlandets bedste mejerier eller historiske internationale.
  • Tilbehør til oste: Kiks, brød, oliven, druer, peber, kvæde kompot hjemmesyltede godter og mere til.
  • Rabarber crumble kage fra egnens høst med pisket vanilje creme fraiche eller vanilje creme.
  • Frugtfad med hele frugter

+ 97,– pr. person

Kro traditionel

Hovedretsbuffet

Buffet 1

  • Krydderkam
  • Rødt kød
  • Unghane
  • Flødekartofler
  • Hvidekartofler
  • Flødesovs
  • 2 dressinger
  • Salatbord
  • Møllehjul + smør.

+130,- pr. Person

Buffet 2

  • Kalvefilet
  • Braseret oksebryst
  • Boullionskartoffel
  • Flødekartoffel
  • Sursød peberods sovs
  • Bagte rodfrugter
  • Broccolisalat
  • Pastasalat
  • Mix salat
  • 1 slags dressing
  • Brød + smør

+130,- pr. person

Dessertbuffet

Buffet 1 – kromandens oste

  • Hjemmelavet Pandekager med jordbær- og hindbær marmelade, sukker, flormelis, kokosmel,
  • Hjemmelavet Vaniljeis – chokoladeis – jordbæris + 2 efter kokkens valg!
  • Forskellige toppings og dessert sovser.
  • Chokoladebrownie med toffee.

+ 60,- pr. person

Mulighed for at opgradere en af isene til #denskaldubaresmageis.

Buffet 2 – Klassiker vi alle kender

  • Gammeldags æblekage lavet af danske æbler med æblekagerasp og flødeskum.
  • God gammeldags citronfromage m. flødeskum
  • (Frugt) Mousse med coulis
  • Frugt stænger med råcreme
  • brie med druer og kiks

+ 60,- pr. person

Brunch

En anden måde at samles på

Nyd en brunch med masser af lækre og klassiske retter. F.eks efter morgensang til jeres sølvbryllup eller til fødselsdagen.

Der ydes ikke børnerabat på bruncharrangementet

  • Hjemmerøget laks med urtecreme på sprød salat
  • 3 slags pålæg med dertilhørende garniture
  • Udvalg af 3 internationale oste med oliven og hjemmesyltet tilbehør
  • Lun leverpostej m. bacon, champignon og hjemmesyltede rødbeder
  • Kroens eftertragtede tarteletter m. høns og asparges
  • Svinemørbrad medaljoner i svampe a la creme
  • Røræg, sprød bacon og stegte brunchpølser
  • Håndrørt skyr med smag og hjemmelavet crunch
  • Lokal bæredygtig honning
  • Hjemmelavet marmelade
  • Hasselnøddecreme
  • Luftige amerikanske pandekager med forskellige sirupper
  • Tripple chocolate brownie
  • Friskbagt wienerbrød
  • Friskskåret frugt
  • Frugtkurv m. hele friske frugter og druer ( efter sæsonens udvalg og bæredygtighed)
  • Friskbagte rundstykker, hjemmelavet franskbrød og rugbrød
  • Appelsin-og æblejuice, mælk og vand
  • Kaffe og the

Pris pr. pers. 315 kr.

  • Minimum 20 personer.
  • Prisen er inkl. 2½ timers mad og 3 timer drikkelse.
  • Serveres i 3 timer fra kl 9.00, serveres ikke senere end kl 10.30
  • Selskabet kan forlænges for 50 kr. pr. couvert pr. time for kaffe, the og most.
  • Mulighed for at få hele menuen laktosefri, dog mod et tillæg på 70 kr. pr. pers.
  • Gælder hele selskabet og ikke enkelt couvert.

Busselskaber

På farten med bussen

Danmark er et smukt land og har en masse at tilbyde, derfor er det godt med et sted som ligger centralt i landet som vi gør. Vi har en stor parkeringsplads og handicapvenlige forhold..

Vi har forskellige muligheder menuer
Min. 30 personer

Ønskes der kaffe udover de 2 retter er der et tillæg på 22,- pr. person.

Vælg en hovedret og dessert af nedenstående pris 195 kr. pr. person.

  • Skinkeschnitzel m. brasede kartofler, flødesovs, ærter og gulerødder.
  • Kogt hamburgerryg m. mælkesovs toppet med urter, hvide kartofler og min. 2 slags dampede grønsager.
  • Citronfromage pyntet med flødeskum
  • Hjemmelavet is med lun jordbærsauce
  • Æblekage
  • Kaffe ad libitum m. forskellige hjemmebagte småkager
  • Kaffe ad libitum m. hjemmebagt kage

Vælg en hovedret og dessert af nedenstående pris 225 kr. pr. person

  • Dansk bøf m. bløde løg, hvide kartofler, flødesovs og hjemmelavet syltede agurker
  • Herregårdsbøf m. brasede kartofler, bearnaise og ærter
  • Kalvesteg med min. 2 slags grønsager ELLER stegt som vildt. Begge serveret med hvide kartofler og flødesovs
  • Krydderkam m. rodfrugter, stegte skindkartofler m. urter og flødesovs
  • Citronfromage pyntet med flødeskum
  • Hjemmelavet is med lun jordbærsauce
  • Æblekage
  • Kaffe ad libitum m. forskellige hjemmebagte småkager
  • Kaffe ad libitum m. hjemmebagt kage

Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl

For mere permanente arrangementer B2B kontakt os for et samarbejde.

Hvad man bør vide

Det med småt

Regelsæt for selskabsarrangementer, kurser og konferencer.

Dette standardregelsæt er tænkt som en hjælp til alle, der ønsker at holde et festarrangement, et kursusophold eller en konference på en virksomhed i hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

Regelsættet er udtryk for en branchekutyme og omfatter regler for reservation og afbestilling af selskabsarrangementer samt kurser og konferencer i det omfang, der ikke er truffet anden særskilt aftale herom.

Branchens kutymer i Danmark svarer helt til de internationale regler på området og lægges typisk til grund for afgørelser i Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme samt ved landets domstole. I nogle af de hoteller og restauranter, som er medlem af HORESTA, kan man tegne afbestillingsforsikring.

Det er derfor en god idé at forhøre sig, om man tilbyder denne service i virksomheden.

Kilde: horesta.dk

Selskabsarrangement – skriftlig bekræftelse

§1
Den skriftlige bekræftelse bør indeholde nøjagtig oplysning om den aftalte menu og øvrige ydelser samt dato og tidsramme for arrangementet. Desuden bør arrangementets samlede pris være nøje angivet, herunder f.eks. om vinmenu, vin ad libitum og fri bar er omfattet. Det samme gælder depositummets størrelse. Hvis arrangementet strækker sig ud over almindelig lukketid (kl. 24) eller det aftalte tidsrum, kan virksomheden kræve særskilt betaling for de udgifter, der bliver påført herved.

Selskabsarrangement – afbestilling i tide

§2
Afbestilling af et selskabsarrangement på;

  • 12 personer og derover, skal rettidigt ske skriftligt senest fire uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
  • under 12 personer skal rettidigt ske skriftligt senest to uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.

Selskabsarrangement – krav på godtgørelse

§3
Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller reduktion på mere end 10 pct.

  • til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement kan hotellet eller restauranten m.v. kræve en godtgørelse, der svarer til 50 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.
  • senere end 6 døgn før afviklingen af det bestilte arrangementet kan hotellet eller restauranten m.v. kræve en godtgørelse, der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.

§4
Hotellet eller restauranten m.v. kan ved forevisning af regning kræve, at gæsten ved rettidig afbestilling betaler for ydelser, der ikke kan afbestilles, f.eks. musik, kontorartikler, apparatur og lignende.

§5
Ved manglende fremmøde (no show) har hotellet eller restauranten m.v. krav på fuld pris for hele arrangementet.

Kurser og konferencer – skriftlig bekræftelse

§6
Den skriftlige bekræftelse bør indeholde oplysning om opholdets varighed, omfanget af faciliteter, der stilles til rådighed, antal måltider samt øvrig servering. Ved overnatning bør antal værelser og den samlede pris pr. mødedeltager være angivet. Det samme gælder reservationsgebyrets størrelse og depositum.

Kurser og konferencer – skriftlig bekræftelse

§6
Den skriftlige bekræftelse bør indeholde oplysning om opholdets varighed, omfanget af faciliteter, der stilles til rådighed, antal måltider samt øvrig servering. Ved overnatning bør antal værelser og den samlede pris pr. mødedeltager være angivet. Det samme gælder reservationsgebyrets størrelse og depositum.

§7
Den aftalte pris er baseret på det antal dage, kurset/konferencen skal vare i henhold til bestillingen. Ankomst efter kursets/ konferencens begyndelse og afrejse inden dettes afslutning berettiger ikke til nedslag i prisen ifølge tilbud.

§8
Senest en uge før kurset/konferencen finder sted, skal gæsten fremsende en navneliste over mødedeltagerne – samt ved overnatning den endelige fordeling på det bestilte antal værelser. Samtidig skal gæsten fremsende konferenceprogrammet med angivelse af måltider og øvrig servering.

Kurser og konferencer – afbestilling i tide

§9
Afbestilling af hele kurset/konferencen kan rettidigt ske skriftligt senest 6 uger før dettes afholdelse. Enhver form for reduktion i kurset/konferencen på op til 35 pct. – herunder i antallet af mødedeltagere, tidsrum m.v. – skal rettidigt ske skriftligt senest 3 uger, før kurset/konferencen finder sted.– afbestilling i tide.

Kurser og konferencer – krav på godtgørelse

§10
Ved afbestillingen senere end 6 uger, før kurset/konferencen skulle finde sted, kan hotellet m.v. kræve en godtgørelse, der svarer til 65 pct. af prisen for de bestilte ydelser. Ved reduktion på mere end 35 pct. i antallet af deltagere eller ved reduktion senere end 3 uger før, kurset/ konferencen skal finde sted, kan hotellet m.v. vælge

  • at betragte hele kurset/konferencen som afbestilt og kræve en godtgørelse, der svarer til 65 pct. af prisen for de oprindeligt bestilte ydelser
  • at gennemføre kurset/konferencen med fuld betaling for enhver reduktion, der ikke er meddelt hotellet m.v. rettidigt på skrift.

§11
Hotellet m.v. kan ved forevisning af regning kræve, at gæsten ved rettidig afbestilling betaler for ydelser, der ikke kan afbestilles, f.eks. musik, kontorartikler, apparatur og lignende.

§12
Ved manglende fremmøde (no show) har hotellet m.v. krav påat tage fuld pris for hele kurset/konferencen.

Generelle regler – for bekræftelse og afbestilling

§13
For at aftalen kan bevises, bør reservationen altid foreligge enten i form af en ordrebekræftelse eller i form af en reservationsaftale, der er bekræftet på skrift af begge parter.

§14
Enhver afbestilling eller ændring i den oprindelige bestilling bør ske skriftligt og rettidigt i henhold til de gældende tidsfrister for det pågældende arrangement.

Reservationsgebyr og depositum

§15
Når reservationen foreligger, kan gæsten forvente at skulle betale et depositum efter nærmere aftale. Depositummet vil blive trukket fra ved den endelige afregning, men refunderes ikke ved eventuel afbestilling.

Tabsbegrænsning

§16
Hotellet eller restauranten m.v. har til enhver tid lov til at søge et eventuelt tab begrænset ved at udleje de bestilte lokaler til anden side. Såfremt hotellet eller restauranten m.v. stiller krav om godtgørelse for forsinket afbestilling, kan gæsten kræve bevis for, at udlejning til anden side ikke har fundet sted.

Aflysning eller omplacering

§17
I tilfælde af at hotellet eller restauranten m.v. aflyser eller omplacerer, kan gæsten kræve at blive holdt skadesløs for samtlige dokumenterede ekstra omkostninger, gæsten får herved.

§18
Såfremt gæsten ønsker enten at reklamere over arrangementet eller rejse krav om godtgørelse, skal det meddeles hotellet eller restauranten m.v. snarest muligt efter, at arrangementet er eller skulle have fundet sted.

Force majeure

§19
Ved helt ekstreme forhold uden for parternes kontrol (force majeure) kan afbestilling/aflysning ske vederlagsfrit.

§20
Uoverensstemmelser i forbindelse med fortolkningen og anvendelsen af disse bestemmelser afgøres ved voldgift, jf. lov om voldgift. Den part, der ønsker sagen for voldgift, indgiver begæring herom til HORESTA, der efter at have modtaget begæringen snarest muligt udpeger en voldgiftsmand til at repræsentere hotellet eller restauranten m.v. Senest 14 dage efter, at den anden part har fået meddelt, at den pågældende voldgiftsmand er udpeget, skal den anden part udpege sin egen voldgiftsmand. Overholdes fristen ikke, er HORESTA berettiget til at udpege begge voldgiftsmænd. Voldgiftsmændene udpeger selv en uvildig opmand, der skal være jurist.

Kilde: horesta.dk