Konfirmation 7 timer

Konfirmation fra 552 kr.

  • Drikkevarer på optælling
  • 7 timers Arrangement
  • Velkomstdrik

Tidens trend

Forret vælges mellem følgende:

– Tapas tallerken m. 3 ting
En elegant tallerkenanretning med 3 elementer som, Hjemmerøget svinemørbrad, italiensk bresaola, krydderurtebagt hvid fisk. Brød og smør

– Varmrøget lakseroulade
En rødbedewrap smurt m. friskost og urter. Drysset med varmrøget laksepluk. Anrettes med sprød salat syltede rødløg, wasabimayo og hjemmelavet dressing.

Hovedretter vælges mellem følgende:
Ønskes ungdyrsmørbrad eller oksefilet se tillæg.

Hovedret fadservering/tallerken

– Tournedos af Ungdyrs Mørbrad 55,- tillæg
Kartoffel kompot i coucotte, rødvins glace, 3 slags grønt – (grønne asparges, honningglaseret bagt rødbede cylinder, saltbagt selleribar)

– Helstegt Oksefilet 45,- tillæg
Med 3 gemyser (royale, paneret championer, saltbagt selleribar), rissolle (pandestegte kartofler) med friske krydderurter, kroens flødesovs.

Dessert vælges mellem følgende:
Ønskes panna cotta eller desserttallerken se tillæg.

– Sneakers panna cotta 10,- tillæg
Peanuts panna cotta med ristede peanuts drys, hjemmelavet caramel og toppet med chokolade granite.

– Desserttallerken 10,- tillæg
m. frisk frugt, chokolademousse, et lækkert stykke kage og et stykke vanilje is.

Kro traditionel

Forret vælges mellem følgende:

– Tarteletter  m. høns i asparges
En klassiker vi er stolte af stadig at kunnepræsentere! Helt klart en favorit hos kromanden!

– Tunmousse
Sidste års klart favorit blandt konfirmanderne. Anrettet på sprød salat med mayonnaise og rejer en sprød brødcrouton, pyntet med tomat dild og caviart.

Hovedretter vælges mellem følgende:
Ønskes ungdyrsmørbrad eller oksefilet se tillæg.

Hovedret fadservering/tallerken

– Kalve- eller oksesteg
Stegt som vildt med hvide- og brunede kartofler, flødesovs, tyttebær og Waldorff eller med hvide kartofler, flødesovs og 3 slags grønsager.

– Helstegt Kalve tyndstegsfilet
M. Smør og honning sauteret rodfrugter, + 2 gemyser, rissolle (pandestegte kartofler) med frisk krydderurter og hakket soltørret tomater. Kroens timian sovs.

Dessert vælges mellem følgende:
Ønskes panna cotta eller desserttallerken se tillæg.

– Kroens islagkage i 3 lag

– Chokolade-vanilje-jordbær
En tidløs klassiker pyntet med chokolade slør, flødeskum. Frugter og bær, serveres med lus chokolade sovs. Serveres 2 gange!

Samlet pris for velkomstdrink, 3-retters menu, kaffe m. småkager, servering, duge, servietter og blomster 464 kr. Pr. Person. (drikkevarer er ikke inkluderet).

Kaffe, te og småkager

Ønskes buffet til hovedret eller dessert vil der kommet et tillæg.

Medbringes der sødt til kaffen, tillægges et serveringsgebyr på 15 kr. pr. pers.

Ønsker man at feste videre efter de 5 timer kommer et gebyr på 325 kr. Pr. ½ time til servicering. Derudover er drikkevarer på egen regning.

Børn 3-10 år gives 20% rabat.

Børn 0-3 år opkræves opdækningsgebyr på 95 kr. Pr. Barn, hvis dette ønskes.

Til 5 timers arrangement anbefaler vi kun at vælge en gange buffet, da arrangementets varighed ellers kan blive presset.

Ønskes hovedret- eller dessertbuffet se nedenfor. Tillæg vil forekomme.

  • Oksefilet
  • Krydderkam
  • Souvidtet estragon kryderet kalkun.
  • Flødekartofler
  • Risolle med friske urter
  • Rødvinssauce eller kroens Fløde sovs
  • Broccolisalat
  • Grøn mix
  • Pasta salat
  • Lune Grøntsags tærter
  • Brød + smør

+148 kr. Pr. Person

  • Hjemmelavet Pandekagebuffet
  • Med hjemmelavet jordbær- og hindbærmarmelade, sukker, flormelis, kokosmel.
  • Hjemmelavet Vaniljeis – chokoladeis –  jordbæris + 2 efter kokkens valg!
  • Forskellige toppings og dessert sovser.
  • En hjemmebagt kage pyntet med tilpassende pynt og fyld.

+ 70 kr. Pr. person