Festpakke 8 timer

8 timers arrangement til 1004,-

  • Velkomstdrik

Tidens trend

Forret vælges mellem følgende:

– Nyfortolkning af fisketallerken.
Koldrøget laksetatar, pernod flamberet tigerrejer, krydderurtepaneret bagt hvid fisk.

– Tapas tallerken m. 3 ting
Krydderurtebagt hvid fisk, italiensk pølse, hjemmerøget krondyrsfilet på sprød salat med garniture og tilbehør.

– Varmrøget lakseroulade
En rødbedewrap smurt m. friskost og urter. Drysset med varmrøget laksepluk, anrettes med sprød salat,
syltede rødløg, wasabimayo og hjemmelavet dressing.

Hovedretter vælges mellem følgende:
Ønskes ungdyrsmørbrad eller oksefilet se tillæg.

Hovedret fadservering/tallerken

– Tournedos af Ungdyrs Mørbrad 55,- tillæg
Kartoffel kompot i coucotte. Rødvins glace. 3 slags grønt – (grønne asparges, honningglaseret bagt rødbede cylinder, saltbagt selleribar)

– Helstegt Oksefilet (souvidte med friske urter)
Med 3 gemyser (royale, paneret championer, saltbagt selleribar), selvvalgt kartoffel, kroens fløde sovs

– Braiserede de glaseret svinekæber
Møre og smagfulde svinekøber på en bund af nordisk inspireret risotto. Anrettes med Søde grillede rodfrugter og sky fra retten apart.

Dessert vælges mellem følgende:
Ønskes panna cotta eller desserttallerken se tillæg.

– Kiwi Panna cotta
En cremet frisk dessert pyntet med bærcolis, krystalliseret hvidchokolade og estragon og sæsonens bær og frugt. En elegant dessert med rødder fra det italienske køkken.

– Desserttallerken
En flot sammensat tallerken med anretning af frisk frugt, chokolademousse, et lækkert stykke kage og et stykke vanilje is

Kro traditionel

Forret vælges mellem følgende:

– Klassisk fisketallerken
Med rejer, en koldrøget lakserose, hvidvinsdampet rødspætte, slikasparges, 1000 øer dressing, brød.

– Tarteletter M. høns i asparges
En klassiker vi er stolte af stadig at kunne præsentere! Helt klart en favorit hos kromanden!

– Hummersuppe
lavet på hummerskaller! Cremet klassisk suppe Med stegte tigerrejer i bunden pyntet med brøndkarse og brød ved siden af

Hovedretter vælges mellem følgende:
Ønskes ungdyrsmørbrad eller oksefilet se tillæg.

Hovedret fadservering/tallerken

– Mørbrad af ungdyr fadservering 55,- tillæg
Helstegt mørbrad m. asparges (forbeholdt sæson), baconbønner, paneret champignon med valgfri kartoffel og sovs.

– Helstegt Kalve tyndstegsfilet
M. Smør og honning sauteret rodfrugter, + 2 gemyser. Rissolle (pandestegte kartofler) med frisk krydderurter og hakket soltørret tomater. Kroens timian sovs.

– Kalve eller oksesteg
Stegt som vildt med hvide- og brunede kartofler, flødesovs, tyttebær og Waldorff eller med hvide kartofler, flødesovs og 3 slags grønsager.

Dessert vælges mellem følgende:
Ønskes panna cotta eller desserttallerken se tillæg.

– Isbombe
Da klør konge var knægt sammensatte kromanden denne dessert og har været med os lige siden. En klassisk luftig vanilje parfaits med fyld af fornemmeste kvalitet, nougat, marcipan, waldnøde brud og hakket mørk bæredygtig chokolade sat i en halv kugle, og pyntet efter den gamle skoles traditioner!

– Citronfromage
En helt sikker vinder af minder og samtaler. En cremet, luftig, frisk dessert der på alle måder stadig en plads i kroens hjerte. Anrettes med flødeskum og sæsons bær og frugter. Visuelt kan laves klassisk men også klart på en morderne måde.

– Kroens Islagkage i 3 lag
Chokolade-vanilje-jordbær. En tidløs klassiker pyntet med chokolade slør og flødeskum. Frugter og bær, serveres med lun chokoladesovs. Serveres 2 gange gange!

Kaffe, te, sødt og likør

Kaffe og te og hvad der sig tilhører ad libitum m. et udvalg af hjemmebagte småkager, samt Likørvognen vil blive kørt rundt og skænke 1 glas efter eget valg af de 5 forskellige.

Pris for velkomstdrink, 3-retters menu, vin ad libitum under middagen, øl/vand ad libitum i 8 timer, 1 glas dessertvin, kaffe/the m. småkager,1 cognac/likør og natmad 1004 kr. Pr. Person.

Ønskes der buffet til hovedret eller dessert kan dette tilvælges mod et tillæg. Se buffetoversigt.

Medbringes der sødt til kaffen, tillægges et serveringsgebyr på 15 kr. pr. pers.

Ønsker man at feste videre efter de 8 timer kommer et gebyr på 325 kr. Pr. ½ time til servicering. Derudover er drikkevarer på egen regning.

Børn 3-12 år gives 20% rabat.

Børn 0-3 år opkræves opdækningsgebyr på 95 kr. Pr. Barn, hvis dette ønskes.

Natmad serveres ikke senere end kl.01:00.

Servietter, duge og blomster er inkl. i prisen.