Hvad sker der på Hotellet...
Hvad sker der på Hotellet...

Pensionist-mad.

  • Pensionist-mad.
21. februar 2018

”Ensomhed gør ikke bare ondt på sjælen. Når mennesker bliver ensomme, så går det også udover helbredet - og det kan mærkes på samfundets bundlinje.”                            Kilde: DR Nyhederne

Fælles pensionist frokost

Gammel nyhed nu en fast tradition. 

Vi har her på Hotellet haft en fast gruppe af pensionister der er kommet trofast og loyalt i mange år for at få deres middagsmad. Spis med hverdag for kr. 180,- om ugen, fra mandag til lørdag. Altså kun kr. 30,- om dagen. Så her er det ikke bundlinjen det går udover. Og helbredet kan kun blive bedre med noget godt og nærende at spise samt social samvær i hyggeligt laug.

Du kan blive en del af dette fællesskab, alt du skal gøre er at kontakte os på tlf eller kig forbi til en uforpligtende snak. Det er meget forskelligt hvad Menuen står på og kan bestå af alt ligefra bøf med løg til andesteg m/tilbehør. Så sidder du alene til frokost og savner nogle at dele den med, så er du mere end velkommen på Korning Kro 

På Hotel Korning Kro gør vi en forskel og det mener vi at vi har gjort siden 1970 så’n cirka, vi kan desværre ikke vide hvornår Inge Iversen startede op med denne åbenhjertede gestus. Da Dorris og Visti overtog kroen i 1976 var det allerede en flot tradition at enkemænd og ungkarle fra by, krat og omegn mødtes på kroen til en varm ret og en god snak om livet, politik og nabo-slader. De valgte at fortsætte med at lade ”De Gamle” komme og spise, på denne måde kunne Værtsparret nemlig også hurtigt finde ud af hvem der var hvem i byen Korning. ;-) 
I dag er det blevet mere en pligt, af ansvar og omsorg, at give plads til en gruppe af de ensomme og ældre. En pligt som vi er stolte af her på kroen og en pligt vi vil værne om i fremtiden.

Vi har en retningslinje vedrørende pensionist spisning det er at Du skal selv kunne komme her ud og deltage. Så er der diverse poster blandt deltagerne, Finans-minister, Bord-formand osv. som gør at man fælles dækker bord, henter maden og rydder op efter hinanden, men alt samme i fællesskab og med et smil på læben kan du vende hjem med en fuld mave. Vi har ingen alders-begrænsninger kun plads-begrænsning.

Fælles spisning for Pensionister

pris for 6 dage 180,- 

OBS frokosten serveres kl 12


 Vil du vide mere kontakt da kroen på 75 67 35 69

eller kom ud forbi til en uforpligtende snak.

Del denne nyhed

Skriv en kommentar

bubblemedia