Hvad sker der på Hotellet...
Hvad sker der på Hotellet...

Hotel Korning Kro søger Kok med svendebrev

13. januar 2020

Er du vores nye kok?

Er du engageret og udadvendt og elsker du at være kreativ i et køkken. Så er det lige dig vi har brug for?

Fuldtidsstilling med gode arbejdsforhold
Vi tilbyder en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer, pension, gode arbejdsforhold med fri hver tredje weekend (Og for det meste lukket på helligdage, 1 uge i sommerferien og mellem jul og nytår) og stor fleksibilitet ift. ønsker om fridage og ferie. Du vil blive en del af et yngre, velfungerende og stabilt team, hvor vi er rigtig gode til at samarbejde og hjælpe hinanden. 

Er du faglært kok med ambitioner og drive?
Vi forventer, at du er faglært kok, at du har stor erfaring med alacarte-service i både det kolde og varme køkken. Du skal være ambitiøs og dygtig til dit håndværk, og det vil være dejligt, hvis du kan bidrage med nye ideer og inspiration til vores menuer.

Du skal have et stærkt drive, skal kunne tænke og arbejde selvstændigt samt kunne bevare overblikket i pressede situationer. Vi forventer, at du har respekt for håndværket og stræber efter at levere den bedste kvalitet - hver gang!

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at køre service i vores ala carte restaurant, at køre små og store selskaber både i huset og ud af huset samt den daglige opbakning til dette. Herudover vil du også blive medansvarlig for oplæringen af nye elever og hvis det har interesse vil du også kunne deltage i menuplanlægningen.

Send din ansøgning
Ansøgning og CV sendes til Simon simon@korningkro.dk

Del denne nyhed

Skriv en kommentar

bubblemedia