Hvad sker der på Hotellet...
Hvad sker der på Hotellet...

Pensionist-mad.

  • Pensionist-mad.
04. juli 2016

”Ensomhed gør ikke bare ondt på sjælen. Når mennesker bliver ensomme, så går det også udover helbredet - og det kan mærkes på samfundets bundlinje.”                            Kilde: DR Nyhederne

Gammel nyhed nu en fast tradition. 

Vi har her på Hotellet haft en fast gruppe af pensionister der er kommet trofast og loyalt i mange år for at få deres middagsmad. Spis med hverdag for kr. 180,- om ugen, fra mandag til lørdag. Altså kun kr. 30,- om dagen. Så her er det ikke bundlinjen det går udover. Og helbredet kan kun blive bedre med noget godt og nærende at spise samt social samvær i hyggeligt laug.

På Hotel Korning Kro gør vi en forskel og det mener vi at vi har gjort siden 1970 så’n cirka, vi kan desværre ikke vide hvornår Inge Iversen startede op med denne åbenhjertede gestus. Da Dorris og Visti overtog kroen i 1976 var det allerede en flot tradition at enkemænd og ungkarle fra by, krat og omegn mødtes på kroen til en varm ret og en god snak om livet, politik og nabo-slader.  De valgte at fortsætte med at lade ”De Gamle” komme og spise, på denne måde kunne Værtsparret nemlig også hurtigt finde ud af hvem der var hvem i byen Korning. ;-) 
I dag er det blevet mere en pligt, af ansvar og omsorg, at give plads til en gruppe af de ensomme og ældre. En pligt som vi er stolte af her på kroen og en pligt vi vil værne om i fremtiden.

Vi har en retningslinje vedrørende pensionist spisning det er at Du skal selv kunne kommer her ud og deltage. Så er der diverse poster blandt deltagerne, Finans-minister, Bord-formand osv. som gør at man fælles dækker bord, henter maden og rydde op efter hinanden, men alt samme i fællesskab og med et smil på læben kan du vende hjem med en fuld mave. Vi har ingen alders-begrænsninger kun plads-begrænsning.


 Vil du vide mere kontakt da kromanden på +45 4031 3569

eller kom ud forbi til en uforpligtende snak.

Del denne nyhed

Skriv en kommentar

Gå ikke glip af spændende tilbud!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Så går du ikke glip af spændende nyheder og tilbud direkte i din indbakke...
bubblemedia